WANTED: FUTURE LEADERS!
Arriva Management Traineeship

Focusgebied       General Management
Locatie               Heel Nederland
Vacature open    2 maart 2021

 

Bijdragen aan een duurzame wereld is bij Arriva meer dan een mooie belofte. Als management trainee werk jij mee aan projecten en krijg je de ruimte om je innovatieve ideeën daadwerkelijk door te voeren. Natuurlijk verwachten we niet van jou dat je al op je eerste dag een manager pur sang bent! Je hebt wel een sterke drang om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen in die richting. Zo kun jij het verschil maken.

Arriva is volop in beweging. De veranderingen in ons bedrijf hebben te maken met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en de daarmee samenhangende behoeften van reizigers. Het Arriva Traineeship is voor getalenteerde young professionals die een vliegende start willen maken in een internationale innovatieve omgeving.

Opzet

Het programma is verdeeld over 3 blokken:

·       een half jaar onderdeel bent van een stafafdeling op het hoofdkantoor;
·       een half jaar een operationeel leidinggevende functie in een regio krijgt;
·       een groot project toegewezen krijgt waar jij de projectleider van bent;

In elke rol krijg je veel verantwoordelijkheid in korte tijd. Je leert je sterke en zwakke kanten kennen, maar ook je grenzen verleggen! Tevens krijg je een goed beeld van de organisatie en ervaar je in de praktijk welke functie het beste bij je past. Doorloop je het Traineeship met succes, dan kun je een vaste aanstelling krijgen voor bijvoorbeeld de functie van programmamanager, teammanager of projectmanager.

Begeleiding en Training

Naast je manager als eerste aanspreekpunt in de business, word je gekoppeld aan een personal coach, een buddy en een mentor. Jouw coach ondersteunt jou in je persoonlijke- en loopbaanontwikkeling en helpt je bij het opstellen van je persoonlijk ontwikkelplan (POP). Je buddy (ex-trainee) maakt je wegwijs in de organisatie. Een mentor is een collega met een senior functie die bij kan dragen aan jouw professionele ontwikkeling. Bovendien biedt Arriva georganiseerde trainingen met andere trainees, word je lid van de Graduate Club en Young Arriva!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je zult merken dat Arriva een bedrijf is waar de lijnen kort zijn en er ruimte is voor ontwikkeling en vernieuwing. Jij ziet feedback als een kans om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je vraagt je constant af wat beter kan, je denkt in mogelijkheden en weet anderen voor je te winnen. Daarnaast ben je proactief en werk je graag samen. Verder beschik je over: 

·       Een afgeronde WO Master (bv. in bedrijfskundige richting of technische studie);
·       Maximaal twee jaar werkervaring na afstuderen;
·       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

·       Intensieve Begeleiding (Coaching, Mentoring, Buddyschap en Training)
·       Aanvullend persoonlijk opleidingsbudget á €3000,=
·       Marktconform salaris
·       8% vakantietoeslag
·       Reiskostenvergoeding
·       25 vakantiedagen per jaar
·       Bedrijfsfitness regeling
·       Collectieve ziektekostenverzekering
·       Arriva vrij vervoerpas
·       Internationale trainingen

Interesse?

Klinkt bovenstaande goed? Wij ontvangen graag uiterlijk 9 april 2021 een motivatiebrief en CV via de "solliciteren" button hiernaast.  Wanneer je vragen over ons traineeship hebt kan je contact zoeken met Heidi van Bussel (afdeling HRM, heidi.vanbussel@arriva.nl) via 06- 15 04 83 01 (Whatsapp)

De sollicitatieprocedure is als volgt:

·       Week 15:           Brief en CV selectie;
·       Week 16/17:      Sollicitatieronde 1 met Talent Management van Arriva;
·       Week 18:           Online assessment: capaciteiten- en persoonlijkheidsonderzoek;
·       Week 20/21:      Sollicitatieronde 2 met directie van Arriva.

Kom je door de sollicitatieprocedure, dan start je vanaf 1 september 2021 als Arriva Management Trainee!

Let op: Ons hoofdkantoor is gevestigd is in Heerenveen, maar wij zijn niet alleen op zoek naar kandidaten uit het noorden. Arriva heeft vestigingen in heel Nederland!

"Bij Arriva streven we gelijke kansen na voor iedereen. Alle sollicitanten met de juiste kwalificaties nemen wij in overweging voor vacatures. Hierbij maken we geen onderscheid in ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, seksuele voorkeur, genderidentiteit, land van oorsprong en/of handicap. Door gelijke kansen te bieden werken wij toe naar een zo divers mogelijk personeelsbestand en een inclusief werkklimaat" 

 

 

 

Acties